U bent hier: Afdelingen > De Totebel > ouders > dagjetotebel

een dagje in de Totebel

In De Totebel zijn er drie verschillende soorten dagen: een gewone schooldag, een woensdag en een vakantiedag.
 

Bij een gewone schooldag zet jij als mama en/of papa je kind na school af aan De Totebel. Samen met de hele groep krijgt jouw kind een 4-uurtje. Daarna maakt hij zijn huiswerk waarbij er altijd een begeleider aanwezig is. Als er geen huiswerk is, of na het huiswerk, mogen de kinderen spelen met de anderen of alleen. Rond 17u30 is het etenstijd. Na het eten wordt er nog even gespeeld tot het tijd is om naar huis te gaan. Om 19u sluit De Totebel. Je kind slaapt dus thuis.

Op woensdag komt jouw zoon of dochter een halve dag naar De Totebel. Samen met alle anderen eten ze een warme maaltijd (frietjes!). Na het eten is er huiswerkbegeleiding. Daarna is er een activiteit met de hele groep. Dit kan in De Totebel zijn of buitenshuis. Rond 16u nemen de kinderen een 4-uurtje. Daarna is er speeltijd totdat het tijd is om naar huis te gaan. De Totebel sluit om 17u30. ’s Avonds eet en slaapt jouw kind thuis.

Op een vakantiedag komt jouw kind tussen 9u30 en 10u naar De Totebel. Je kind blijft dan een hele dag in De Totebel. De ene keer blijven we spelen in De Totebel, de andere keer doen we iets buitenshuis. Er is geen huiswerk. ’s Middags eten we warm. De Totebel sluit om 17u30, waardoor jouw kind ’s avonds thuis eet en slaapt.

Tijdens de grote vakantie gaan alle kinderen en begeleiders van De Totebel samen een midweek op kamp.